Nøtteknekkeren++


Senere idag skal jeg på Operaen og se "nøtteknekkeren"! Jeg gleder meg! Jeg og Elida pleier å se den alene med Bestemamma og Bestepappa, men nå skal mamma,pappa og Axel også bli med. Jeg synes det har blitt en veldig koselig tradisjon<3 Nå blogger jeg jo også skal jeg bytte designet på bloggen. Viss noen har lyst til å lage header til meg så er det bare å si ifra. Det var jo egentlig ikke meningen at det skal stå bloggtittel øverst på den headeren jeg har nå jaja... Denne uken så har jeg jo ikke vært så veldig aktiv på bloggen som jeg hadde tenkt.., men jeg kan si at vi har hatt juleavslutning. Jeg og noen andre jenter fra klassen sang. Det gikk sånn passe bra, det ville gått bedre om jeg ikke var så nervøs,haha.
Også var jeg med å danset en nissedans<3

Har du sett nøtteknekkeren?
Har du hatt juleavslutning denne uken?

Tea Regine<3

2 kommentarer

Susanne ♥

21.12.2013 kl.12:27

For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig lørdag videre <3

Tea Regine

21.12.2013 kl.13:07

Susanne ♥: Tusen takk<3 Ja, det skal jeg selvfølgelig gjøre!;)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡