Litt av hvert...


God morgen!

?Nå skal jeg spise lunsj eller frokost. Også skal jeg kanskje til en venninne eller no. Igår så så jeg og Marte på "Believe" på kino! Den var sykt bra! Dere som synes han bare er teit og tror han ikke er med på lage sangene, dere tar feil! Han skriver mange sanger selv og han er med på å bestemme masse ideer til musikken! Tenk hvor sliten man blir da når man reiser rundt i en buss på turne å synger mange forskjellige steder! Jeg er kjempe stolt av han og jeg kommer til å være belieber lenge!På torsdag så var jeg jo på sånn familie treff med de på mamma sin side. Og det var jo koselig. Vi spiste, lekte gjemsel, gikk rundt juletreet og sang også kom nissen da:) Det er en tradisjon da som vi gjør hvert år.?Jeg minner igjen at det er spørsmålsrunde! Viss ikke dere spørr meg om noen spørsmål så blir det ikke no av vettu;) Jeg tenkte faktisk at jeg kanskje skal ta litt bilder til bloggen idag...Ha en fin dag!

Hva skal du idag??Har du sett "Believe"???Tea Regine

4 kommentarer

oliviabriannne

28.12.2013 kl.12:22

Kjempefin blogg plissssssss les min blogg da leser jeg din!!!!!!!!!!!!!!!

Susanne ♥

28.12.2013 kl.12:41

For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig lørdag videre og kos deg i ferien! <3

Tea Regine

28.12.2013 kl.15:01

oliviabriannne: OK!!!!!

Tea Regine

28.12.2013 kl.15:01

Susanne ♥: Takk<3Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡