Herlig herlig herlig


Hola amigos!♥

Idag har jeg egentlig hatt en veldig bra dag! Vi hadde om livredning på skolen. Det er jo viktig å kunne. Senere skal vi i svømmehallen og lære mer. Haha, gleder meg! Vi hadde også gym da. Da var det noen studenter fra Asker som hadde timen. Våres klasse spilte basket og det var veldig gøy, hvertfall når jeg fikk ett mål haha. Jeg synes basket er så gøy, gøyere enn håndball og volley hvertfall. På slutten av dagen var det spansk. Da gjorde vi noen oppgaver. Akuratt nå jobber vi mest med verb, litt vanskelig men..

Det ville jo vært veldig gøy å lære seg flytende spansk da! Vi reiser jo til Gran Canaria nesten hvert år. Det er veldig fint der! Det har jeg ikke sagt enda, begynte jo nettopp å blogge igjen etter en liten pause..men vi har jo vært i Gran Canaria nå i vinterferien! Åå det var så deilig med sol, bading, spise på restaurant, bo på hotell og bare være med familien! Man har godt av litt sommer og sol, føler seg så mye mer glad og frisk. Hehe, jeg kommer til å lage ett inlegg senere om hva jeg har gjort. Jeg har desverre ikke noen bilder tilgjengelig derfra nå, pluss at jeg har greid å ødelegge mobilen min. Hehe, heldigvis er den jo ikke ny, jeg har jo hatt i ca. ett halvt år men det er ikke så lenge heller for en IPhone.. Jaja, de andre har litt bilder som er tatt med mobilen ogsånn som jeg kan låne for å vise dere, så går bra.

Jeg har også vært på dans idag. Det var deilig å komme tilbake, det er jo to uker siden sist. Nå til våren så skal vi ha forestilling i Asker Kulturhus, så det blir gøy! Jeg savner sånne forestillinger. Jeg danset jo ballet fra jeg var ca. 5-9 år så har jo vært på endel forestillinger da. Men nå blir dette min første forestilling på noen år i Asker.

Men nå begynner det å bli sent og det er på tide å legge seg. Jeg har hatt endel ting å gjøre i det siste, så er litt sliten.. Jaja, blir sykt deilig med helg imorgen! Da skal jeg nyte helgen så lenge den varer! Skriver nytt blogginnlegg imorgen.

 

God natt, sov godt, drømm søtt!♥♥

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡