Engelsk prøve overstått


Heihei

Vet det er sent innlegg, men fikk litt dårlig samvittighet siden jeg ikke har blogget. Jeg har sett på statistikken at noen få er innom bloggen min pg det er jeg så glad for! Uansett hvor mange som leser bloggen så er det gøy!

Haha, som dere kanskje skjønte på overskriften så har jeg hatt engelsk prøve idag. Hehe, det gikk ganske bra egentlig. Var så å gå unna prøven. Men derimot så skal jeg ha spansk prøve imorgen og geografi på fredag. Jeg har nesten ikke øvd til imorgen, opsi.. Håper det går fint. Jaja, jeg får oppdatere dere imorgen. Jeg skal først på utviklingsamtale kl.16 også dans senere på kvelden og jeg må øve til geografi prøven, så blir kanskje litt sent innlegg imorgen også tror jeg. Vi får se!

Haha, det er liksom så ekkelt å skru av alt lyset, men jeg vil jo ikke sove med lyset på heller. Jeg ender alltid opp med å skru av akle lysene da. Takk for meg. Jeg har ikke noe fine bilder tilgjenelig nå, hehe sitter på IPaden.Nå burde jeg egentlig sove. Sov godt!

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡