Complete my day!


Hellu!

Jeg beklager virkelig dårlig blogging. Jeg har hatt så utrolig mye skolearbeid i det siste. Men jeg synes virkelig det er gøy å blogge, prøver å få til litt innleggg her og der.

Jeg blogger jo fordi jeg trenger å øve meg påå skrive, jeg synes det er gøy og fordi jeg liksom savner å blogge når jeg ikke har blogget på en stund. 

Nå lurer dere vel på hva som "complete mye day" ? Haha jeg fikk 6er på Geografi-prøven idag! Jeg fikk litt hjelp av Cecilie i helgen til å øve, så det viste jo resultater hehe. 

Nå skal jeg gjøre ferdig en norsk oppgave. Jeg skal skrive om Harry Potter serien. Presentasjoner skal vare i ca.2- minutter så kan ikke ha med all verdensting heller. Haha men viss det er noen som leser bloggen som er Harry Potter ekspert så si ifra;)
Tea Regine♥

2 kommentarer

Siri Lise

23.03.2015 kl.18:12

Så fin blogg du har! Ha en fin dag videre! Har mye skoleoppgaver for tiden, litt kjipt, men sånn er det bare. ;)

Tea Regine

23.03.2015 kl.18:58

Siri Lise: Tusen takk! Jaja..får håpe det er verdt så mye skolearbeid:)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡