En oppdatering


Hellu skjønne folk:)

Jeg blogger vel egentlig ikke fast nå, men jeg følte for å poste et innlegg. Jeg synes det er så koselig med alle kommentarerene, enten om det er kritikk eller ros

Jessheim

Jeg var på helgetur i Jessheim med venninen min, Elizabeth. Det var veldig koselig å se henne igjen siden vi er jo ikke så ofte sammen! Hun bor på en liten småby ved Flekkefjord og jeg i Asker, så det er jo ca.6 timer unna hverandre med tog hehe.Vi koste oss, var på senteret, gikk en liten tur og bare pratet sammen:)

Tur med Axel, pappa og mamma

Vi gikk opp til kolsåstoppen. Vi møtte familien til en heg var vennine med før, så da slo vi oss litt sammen med de. Også bare nøt vi øyeblikket å så på utsikten.

Pizzakos på Egon!

Kaja, Caroline og jeg var på Egon. Det var koselig å spise ute sammen, siden vi så og si aldri gjør det haha. Det er jo alltid med jentene mine uansett da<3

17.Mai!!

Jeg sto opp tidlig for å gå i tog i Skaugum. Haha det var ikke sp mange fra trinnet mitt som gadd å gå, men jeg synes det hører med for å få ordentlig 17.Mai stemning.

Etter toget så skulle jeg i spisesalen for å spise frokost sammen med hele skolen. Dette er jo noe nytt som vi ikke har hatt på barneskolen, så det var gøøy:)

Etter jeg hadde vært på frokosten med skolen, så var jeg litt på barneskolen som er rett ved siden ungdomskolen jeg går på sammen med noen venninner. Der var det de vanlige 17.Mai-lekene som f.eks sekkeløp, potetløp, kaste pil, skyte på blink osv. Det ble også holdt tale der av både barn og voksne, også var det litt sang:)

Jeg var også litt på barneskolen jeg gikk på ifjord og som lillebroren min, Axel går på. Der møtte jeg også Besten og Mimmi, så fikk gratulert de

Gratulerer med dagen som var haha;)

Fått oss trampoline hehe

..og det er Axel og jeg veldig happy for!! Det er jo gøy med trampoline da. Det passer liksom for både store og små:)

Eidsvoll med Sør-klassen:)

Vi var på Eidsvoll med klassen. Vi fikk ett kort hver som vi kunne bruke til å liksom "like" noe vi synes hadde bra meninger eller til å ta bilder som kom opp på en skjerm. Vi underskrev liksom også på at vi var enige i loven da haha. Jeg er ikke så veldig flink til å forklare med håper dere skjønte hehe. Det sto også masse om Grunnloven ogsånn. Vi fikk visning inne i bygget og det var gøy. Haha ble litt bilder denne dagen med viser ikke alle da haha.

Det plutselig litt stress siden jeg ikke hadde sett at pappa hadde ringt og tekstet for å si at han var der siden vi skulle til bestemamma og bestepappa å spise middag. Det ordnet seg da:) Har ikke noen bilder fra middagen, men det var koselig å se dem igjennom, som vanlig

Overnatting i telt med Kaja og Andrea

Vi bestemte oss for å sove i telt haha. Det var koselig! Vi pratet, lo, hørte på musikk og alt det der haha

Dette var min oppdatering fra det siste. Håper det var gøy å lese og se på bildene. Si ifra viss dere vil ha sånne innlegg igjen:)

Tea Regine

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡