Glede i hverdagen!


Hei!

Litt sent innlegg, men håper det går bra

Idag etter skolen så var Andrea, Kaja og jeg først litt hos Andrea før vi tok bussen til Asker. Kaja skulle ha gitar-time litt senere, så tiden før der prøvde vi noen klær på BikBok og Cubus. Jeg prøvde noen sykt fine bikinier! Åå jeg får så sommerfølelse av å prøve bikinier

Vi spiste på BigBite etter Kaja hadde vært på gitar, for da var vi litt sultne hehe. Jeg prøvde salaten der for første gang. Det var veldig digg! Det er ikke sånn mat jeg egentlig ser på som noe spessielt junkfood. Det er jo ikke usunt..salat ogsånn med kjøtt også er jo brød bare brød da haha. Når jeg kom hjem så spurte jeg storesøsteren min om å ta noen bilder til bloggen. Jeg skal bli så mye flinkere på å ta bilder liksom daglig til bloggen. Også må dere huske å kommentere viss det er noe spessielt tema dere vil jeg skal ta opp eller noe dere vil jeg skal ha mer av.

Nå tenkte jeg å se på Paradise Hotel haha. Har ikke sett de to siste episodene så gleder meg! Åå spennede å se hvem som faktisk vinner hele "spillet" da! Før så tenkte jeg at det var kjedelig å se på andre liksom bo på det hotellet og med alt dramaet. Men når man kommer inn i det blir man ganske hekta assa, haha. Men dere får kose dere, siste tid før dere sovner da

Hva har dere gjort idag?

Ser dere på Paradise Hotel?

Tea Regine

12 kommentarer

Sandra

27.05.2015 kl.21:35

Utrolig koselig! :)

Linn Therese

27.05.2015 kl.21:46

Så nydelig du er! Stråler på bildene!

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om det annet siste innlegget mitt der spør jeg dere hva dere lurer mer på angående meg, bloggen min etc! Altså generelt mer hva jeg skal blogge mer om, og hadde blitt kjempe glad hvis du ville lagt igjen et lite tips eller noe :)

Line Cecilie Larsen

27.05.2015 kl.21:47

herlige bilder :) nei

Tea Regine

27.05.2015 kl.21:54

Linn Therese: Aww tusen takk, så koselig kommentar!! Blir så glad inni meg..<3 Er helt enig med deg. Kos deg videre ikveld! Jeg skal selfølgelig ta en tur innom din blogg!<3

Tea Regine

27.05.2015 kl.21:55

Line Cecilie Larsen: Tusen takk!

Tea Regine

27.05.2015 kl.21:58

Sandra: <33

Teresia Wåhlen

27.05.2015 kl.21:59

så fina bilder!

Tea Regine

27.05.2015 kl.22:02

Teresia Wåhlen: Tusen takk!<3

asantemarkedet.blogg.no

28.05.2015 kl.10:11

Kjempe fine bilder:) Happy girls <3 duu, kunne du hjelpe meg med å lage design til bloggen min?

Tea Regine

28.05.2015 kl.19:06

asantemarkedet.blogg.no: Aww du<3 Jeg klarer ikke så bra å lage design, men kan godt forklare hvordan du setter det inn liksom;)

asantemarkedet.blogg.no

29.05.2015 kl.20:24

Ja, takk det hadde vært koselig:=) får man ikke sende hverandre melding på innboks om man ikke følger hverandre?

Tea Regine

29.05.2015 kl.23:27

asantemarkedet.blogg.no: tror ikke det hehe..<3:-)Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡