Tralala...

Hei!

Etter skolen idag så var jeg og Marte med Kaja hjem. Vi spiste, lekte gjemsel og gjorde lekser. Haha, kanskje litt barnslig med gjemsel syns noen, men noe måtte vi jo finne på. Vi prøvde også banan med skjokoladepålegg på og det var kjempe godt. Idag på skolen så fremførte noen PowerPoint om dem selv på engelsk, og neste uke skal jeg fremføre! Jeg grugleder med litt. Senere ikveld så skal jeg på turn, det blir gøy! Jeg må bare fortelle dere noe, jeg har blitt trivselsleder!! Og imorgen så skal vi lære noen leker ogsånn, blir sikkert litt gøy. Kanskje jeg møter noen jeg skjenner fra en annen skole, haha. ?En positiv ting med å være Trivselsleder dette årer at det det er siste sjanse. Jeg har tenkt litt på om jeg skal spørre om å " trekke" seg men det blir kanskje litt feigt.. Jeg og Andrea ble Trivselsledere og ikke Kaja, eller hun var jo ifjor da...

Tea Regine<3
Først skitur denne vinteren!

Igår så var jeg på ski med trinnet. Det var første skitur denne vinteren. Det var veldig gøy! Tenk at det endelig har blitt snø da! Jeg skal ut og ake med Andrea og Kaja senere idag. Det blir gøy! Som dere sikkert har merket så har jeg ikke blogget så mye i det siste, men jeg lover at nå blir det mer blogging. For 3 dager siden så var det 7 år siden Justin Bieber opprettet "kidrauhl" på YouTube!! Viktig info vettu;) Vet noen av dere lesere om han har kommet i fengsel og om de har bevis på at han doper seg? Jeg lurer litt på det siden noen sier at det er sant og noen sier at det ikke er sant... Jaja, jeg synes det kanskje er å være litt dårlig forbilde viss han liksom doper seg ogsånn, men han er jo 19 år og kan ta sine egne valg.. Det sikkert ikke så lett å ikke fristet når man får drøssevis av penger hele tiden. Jeg synes egentlig at det ville vært veldig bra viss han hadde vært sammen med Selena Gomez, da kunne jo hun "passet" på han litt. Nå er det nok prat om Justin Bieber:D Hallo, neste uke så skal jeg presentere en powerpoint om meg selv på engelsk!! Å jeg gruer meg sykt! Jeg er ikke så vandt med å presentere sånne prosjekt alene:/ Skulle egentlig ønske jeg ble syk da vi skal presentere de.., men det er jo dødskjedelig da:D Haha

Hva er dine meninger?

Tea Regine<3
Andrea på overnatting!

Fredag: Det var første dag på skolen etter ferien. Det var fint å se alle igjen. Etter skolen så var jeg og Andrea med Kaja hjem. Vi var der til kvelden kom å så på "Narnia" og spiste hjemmelaget pizza som mammaen til Kaja hadde laget. Det smakte fabelaktig glimrende godt!:D Vi så også på TV om en dokmentar som handlet om folk som hadde opplevd at de var nære døden men greide å klare seg. Spennende greier! Så ble jeg hentet av mamma og vi gikk hjem. Da slappet jeg av som vanlig, yeah. Thats all:D??Lørdag: Idag så har jeg å Andrea sett på "Frost" i 3D på kino. Den var egentlig veldig bra. Det er en Walt Disney animert film. Viktig for dere å vite:D Nå har jeg besøk av Andrea som skal overnatte. Neeei, det skal hun ikke, hun bare er her til klokken halv ett:D Haha?Også var vi på "Trekanten" og shoppet! Jeg shoppet en genser og en t-skjorte. Jeg skulle egentlig kjøpe en Lie også men jeg fikk ikke lov til å betale siden de stengte da, kjipt... ?Jaja, det går bra:)?Isted så vi forresten på en film som het "Spider Wick". Den var gøy:)?Haha, nå sitter begge her i senga og leser blogger ogsånn, sykt sosialt;)?

Hva har du gjort igår eller idag?

Tea Regine♥
2014!

Dette året har gått så fort! Tenk at det er 2014! Igår var det en veldig fin kveld. Vi spiste, spilte litt ett spill som het "Spion", så på fyrverkeriene og så på "Kick Ass". Det var masse fine fyrverkeri! Men jeg blir nesten alltid litt redd for at gnistene skal komme på oss, haha. "Kick Ass" var en sykt morsom og litt voldelig film. Der var litt dumt da for vi måtte gå i slutten av filmen, men jeg fikk ho sett nesten hele da. Jeg håper alle har hatt en super nyttårsaften, det har hvertfall jeg!<3 Nå skal hvertfall jeg og mamma snart på tur. Det kommer ett innlegg senere med mine nyttårsforsetter.
GODT NYTTÅR!<3

Hadde du det fint igår?

Tea Regine<3
Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Juni 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits