Complete my day!

Hellu!

Jeg beklager virkelig dårlig blogging. Jeg har hatt så utrolig mye skolearbeid i det siste. Men jeg synes virkelig det er gøy å blogge, prøver å få til litt innleggg her og der.

Jeg blogger jo fordi jeg trenger å øve meg påå skrive, jeg synes det er gøy og fordi jeg liksom savner å blogge når jeg ikke har blogget på en stund. 

Nå lurer dere vel på hva som "complete mye day" ? Haha jeg fikk 6er på Geografi-prøven idag! Jeg fikk litt hjelp av Cecilie i helgen til å øve, så det viste jo resultater hehe. 

Nå skal jeg gjøre ferdig en norsk oppgave. Jeg skal skrive om Harry Potter serien. Presentasjoner skal vare i ca.2- minutter så kan ikke ha med all verdensting heller. Haha men viss det er noen som leser bloggen som er Harry Potter ekspert så si ifra;)
Tea Regine♥
Engelsk prøve overstått

Heihei

Vet det er sent innlegg, men fikk litt dårlig samvittighet siden jeg ikke har blogget. Jeg har sett på statistikken at noen få er innom bloggen min pg det er jeg så glad for! Uansett hvor mange som leser bloggen så er det gøy!

Haha, som dere kanskje skjønte på overskriften så har jeg hatt engelsk prøve idag. Hehe, det gikk ganske bra egentlig. Var så å gå unna prøven. Men derimot så skal jeg ha spansk prøve imorgen og geografi på fredag. Jeg har nesten ikke øvd til imorgen, opsi.. Håper det går fint. Jaja, jeg får oppdatere dere imorgen. Jeg skal først på utviklingsamtale kl.16 også dans senere på kvelden og jeg må øve til geografi prøven, så blir kanskje litt sent innlegg imorgen også tror jeg. Vi får se!

Haha, det er liksom så ekkelt å skru av alt lyset, men jeg vil jo ikke sove med lyset på heller. Jeg ender alltid opp med å skru av akle lysene da. Takk for meg. Jeg har ikke noe fine bilder tilgjenelig nå, hehe sitter på IPaden.Nå burde jeg egentlig sove. Sov godt!
Herlig herlig herlig

Hola amigos!♥

Idag har jeg egentlig hatt en veldig bra dag! Vi hadde om livredning på skolen. Det er jo viktig å kunne. Senere skal vi i svømmehallen og lære mer. Haha, gleder meg! Vi hadde også gym da. Da var det noen studenter fra Asker som hadde timen. Våres klasse spilte basket og det var veldig gøy, hvertfall når jeg fikk ett mål haha. Jeg synes basket er så gøy, gøyere enn håndball og volley hvertfall. På slutten av dagen var det spansk. Da gjorde vi noen oppgaver. Akuratt nå jobber vi mest med verb, litt vanskelig men..

Det ville jo vært veldig gøy å lære seg flytende spansk da! Vi reiser jo til Gran Canaria nesten hvert år. Det er veldig fint der! Det har jeg ikke sagt enda, begynte jo nettopp å blogge igjen etter en liten pause..men vi har jo vært i Gran Canaria nå i vinterferien! Åå det var så deilig med sol, bading, spise på restaurant, bo på hotell og bare være med familien! Man har godt av litt sommer og sol, føler seg så mye mer glad og frisk. Hehe, jeg kommer til å lage ett inlegg senere om hva jeg har gjort. Jeg har desverre ikke noen bilder tilgjengelig derfra nå, pluss at jeg har greid å ødelegge mobilen min. Hehe, heldigvis er den jo ikke ny, jeg har jo hatt i ca. ett halvt år men det er ikke så lenge heller for en IPhone.. Jaja, de andre har litt bilder som er tatt med mobilen ogsånn som jeg kan låne for å vise dere, så går bra.

Jeg har også vært på dans idag. Det var deilig å komme tilbake, det er jo to uker siden sist. Nå til våren så skal vi ha forestilling i Asker Kulturhus, så det blir gøy! Jeg savner sånne forestillinger. Jeg danset jo ballet fra jeg var ca. 5-9 år så har jo vært på endel forestillinger da. Men nå blir dette min første forestilling på noen år i Asker.

Men nå begynner det å bli sent og det er på tide å legge seg. Jeg har hatt endel ting å gjøre i det siste, så er litt sliten.. Jaja, blir sykt deilig med helg imorgen! Da skal jeg nyte helgen så lenge den varer! Skriver nytt blogginnlegg imorgen.

 

God natt, sov godt, drømm søtt!♥♥
Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Juni 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits