I am back on track!

He!
Jeg vet jeg ikke har blogget på en evighet. Jeg har bare ikke orket å styre med å måtte skrive innlegg ogsånn. Jeg skal begynne å blogge igjen. Men nå orker jeg ikke skrive mer om det siden det er kjedelig å lese om.

I nellomtiden når jeg ikke har blogget så har jeg vært å badet med venner, overnattet og vært på skole selvfølgelig daa:) På skolen holder vi på å øve til sommeravslutningen. Jeg skal synge med Andrea, Kaja og Hedvig, også skal jeg være med i to danser:) Gleder meg!

Idag var jeg først med Andrea. Vi var å kjøpte is, namnam
Når jeg kom hjem tok jeg og mamma ett kveldsbad nede ved bryggene. Det var veldig deilig:) Jeg elsker å bade. Det kommer det til å bli mye mer av nå som sommeren er her!

Men nå må jeg egentlig legge meg siden det er skole imorgen. Eller jeg må skrive noe før jeg avslutter innlegget, haha:D Vi skal til Ungdomskolen og der får vi omvisning også skal vi sikkert bli litt mer kjent med de som skal begynne der. Vi fikk vite hvem vi skal begynne i klasse med på Ungdomskolen i forrige uke.., og jeg ble så fornøyd!! Jeg kom med Andrea, Kaja, Ingri og Tira
Jeg blir forresten utrolig glad for respons om bloggen! Enten noe som er veldig bra eller noe som kan gjøres/skrives bedre;)

XOXO Tea Regine
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Juni 2014 » Februar 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits