En oppdatering

Hei!
Nå er jeg på Stavern/Cotadelløya. Vi kom hit på onsdag. Idag reiser vi herifra og skal kjøre til Danmark. I Danmark skal vi til Legoland. Etter vi har vært i Danmark skal vi til Moi. Jeg har egentlig bare kost meg, spist is, spilt kort, badet, gått turer, sett på ett teater som het Superman og sånt i ferien:) Nå skal vi på stranda, jippi:D
Her er noen få bilder:

Hva har du gjort hittil i ferien?

Tea Regine<3
Mine planer for dagen osv.

Hei!
Som jeg fortalte i forhenværende innlegg skal jeg til besteforeldrene mine. Jeg skal overnatte:) Imorgen henter Mamma, Pappa og Axel meg. Når vi kommer hjem pakker alle ferdig tingene før vi drar til Stavern. Vi skal være på Stavern helt til søndag. Jeg tipper jeg ikke får blogget noe der..:( Men skal ihvertfall ta med ipaden min da..;)
Vi også kjøre til Danmark og være på legoland der:) Og vi skal til Moi, som vi pleier hver sommer og høstferie.:)
Haha, jeg har ikke grønt hår som det ser ut som på bildene!!:D

Hva skal du i ferien?

Tea Regine<3
Min dag++

Hei!
Idag har jeg faktisk gjort klart til å male, tatt ut noen skruer og pusset veggen;)
Isted var vi på Smart-Klub og handlet maling til rommet! Jeg skal ha en eller to vegger i en avslappende og fin blå farge og resten i hvitt. Nå er jeg på lillebroren min sitt rom og skal sove der:) Nå maler mamma rommet mitt! wiihuu skubidoo!:D Haha det var nytt utrykk:D Imorgen skal jeg til besteforeldrene mine og spise middag der:) Dere lurer sikkert på hvorfor, det er fordi en som bor på Moi som heter Elisabeth er der med mammaen og pappaen sin(de skal også spise der). Jeg gleder meg!!:) Elisabeth føles ut som en søster eller kusine, hun er faktisk fir eller tremeningen min:D<3 Det er bare å stille spørsmål viss dere lurer på noe?
Natta<3
{Ps: Jeg blir veldig glad for kommentarer!!:D hinthint..*}

Skal du male rommet ditt?

Tea Regine<3
Natta

God natt, sov godt drøm søtt<3

Tea Regine<3
Bursdagsfeiring

Igår så vi på et hotel i Oslo som heter Bristol. Der feiret vi Bestemammaen min sin bursdag og spiste middag og dessert:) Koselig<3 Jeg spiste cesarsalat til middag også delte jeg og Axel(lillebroren min) napolionskake og skjokoladekake.Nam:)
Når vi kom hjem var endelig storesøsteren min(Elida) hjemme:) Hun kom hjem litt før oss så kunne ikke være med å feire bursdagen. Hun har vært i Stavanger på speiderleir.;)
Men nå vil jeg prøve å sove litt, våknet så tenkte jeg at jeg like gjerne kunne blogge. Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder, men kan jo alltids bruke...GOOGLE :D
Det ser ikke så fint ut på bildene men det er finere i virkeligheten..! Det var ikke så mange bilder fra akuratt der vi var men jaja..

Har du vært på Hotel Bristol før?
Ps: Jeg vet ikke hvorfor bildene blir så rare størrelser..!

Tea Regine<3
Quotes

Her er noen quotes:

Hva synes du om quotesene?
Hva er din favoritt quotes?

Tea Regine<3
Min dag

Hei!
Idag har jeg vært hos Kaja. Vi var ute å husket, spiste og var på trekanten senter med mammaen og søsteren:)
Når jeg kom hjem så hadde vi visst fått oss ny bil!! Jeg ble kjempe overrasket:0 Det er en stoor bil, synes jeg da:D Det er plass til sju seter også kan man ha en ekstra etasje oppe i bilen, hvor det er plass til at to sover:0! Det høres ut som en veldig fin, stor og dyr bil, men den er ikke helt sånn assa:D Kanskje jeg kan vise bilder av den. Jo, vi gikk på matbutikken og der fikk jeg et........
topp-blad<3
Vi spiste Kyllingvinger til middag og en kjempe god is til dessert<3
Imorgen skal jeg bli med Kaja på stranda, gleder meg! Det blir gøy! Skal bade masse:D Haha, det høres ut som jeg ikke har badet på århundre, men det har jeg assa:D:D
Men dere, jeg blir veldig glad for kommentarer! Jeg føler at ingen leser bloggen min liksom og at det da ikke er noe vits i p blogge... Jeg bruker jo tid på å blogge vettu... Jaja...
God natt, sov godt, drøm søtt<3

Hva har du gjort idag?
Skal du på stranda imorgen?

Tea Regine<3
Oppusing av rommet mitt !

Hei og god morgen!
Jeg skal opusse rommet mitt, men vet ikke hvordan det skal se ut enda...
Kan dere hjelpe meg?
Hvilkne farger synes dere er fine viss dere skulle tenkt på deres drømmerom?
Synes dere jeg burde ha hvite vegger eller en farge?
Hvordan rom har dere?
Har dere noen tips?
Ja, det var egentlig bare deg jeg lurte på..;) Nå skal jeg straks steke meg ett egg eller to;)
Ps: viss dere vil at jeg skal ha spørsmålsrunde, så må dere stille meg noen spørsmål, jeg har settet igang en spørsmålsrunde skjønner dere:):)

Tea Regine<3
Overnatting hos Kaja

Hei!
Nå er jeg hos Kaja og skal overnatte. Vi spiste nettopp kveldsmat:)
Jeg ser veldig rar ut,men det for gå!;)

Overnatter du hos noen?

Tea Regine<3
Spørsmålsrunde

Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde. Spør om hva som helst. Jeg vet ikke om det blir video eller innlegg, men tror det blir innlegg, da er det også mye lettere å få med seg svarene;)
Håper jeg får noen spørsmål da. Det blir jo ingen spørsmålsrunde uten spørsmål:D

Lurer du på noe?

Tea Regine<3
Nå er jeg tilbake!:D

Hei alle sammen!
Jeg kom hjem igår kl.0500, altså på natta. Jeg hadde det kjempe fint i Mallorca!! Dere som skal dit, burde glede dere!:) Jeg har tatt masse bilder med kameraet mitt,men jeg har jo ikke Pc så vet ikke når jeg får eller om jeg får vist bildene..:( Jeg har badet masse:D Vannet er så turkist å fiint<3 Også har jeg spist masse is selvfølgelig<3 Jeg og lillebroren min har vært i ett hoppeslott:D Vi har sett en borg, et slott(fra bilen) og en av verdenst største katedrahlskirke(viss det skrives sånn). Kirken var VELDIG fin!
Vi skulle egentlig spise på en veldig dyr restaurant, som har fått sånn stjerne eller noe av noen som kårer beste restauranter og sånt..! Men siden lillebroren min liksom er 5år og jeg hadde ganske latter-humør så spiste vi heller på et tapas-sted:D Men så tenkte vi også at det kanskje blir litt dumt viss noen har betalt veldig mye på den fine restauranten og ar de kanskje da vil ha fred når de spiser:)
Tilbake til Tapas-stedet..
Det var hvite vegger der også, sto det sånne tekster på de. De var et tre de hadde malt oransjet, ja det var veldig fint der iallfall!
Idag skal jeg til tanten, fetteren og kusinen min ca. Kl.16-17. Vi får se om jeg finner på noe før det..:)
Jeg har egentlig ikke noen bilder å vise men kan se om jeg finner noen av Mallorca på nettet;)

Tea Regine<3
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits