Høstferie!

Nå er det høstferie! Nå kommer snart besteforeldrene mine og henter meg og Axel. Vi skal overnatte hos de til imorgen, også kjører vi til hytta dems. Det sim er litt dumt er at jeg ikke for blogget noe..:( De har ikke trådløstnettverk der skjønner dere.. Jaja, håper det går bra. Ikke slutt å les bloggen min da, jeg er så takknemlig for dere som tar dere tid til å lese bloggen!<3 skal lage eplesaft og kanskje ripsgele, spille kort, gå tur, se på film og rett og slett kose oss!:) Jeg gleder meg! Storesøsteren min, mamma og pappa blir hjemme også kommer pappa på mandag.
Idag har det vært en helt vanlig skoledag. Etter skolen var jeg,Ingri og Tira med Kaja S.B hjem. Vi spiste å så på TV.<3

Hva skal du i høstferien da?

Tea Regine<3
Jeg har verdens beste familie!

Hei!
Nå for ca. en halv time siden kom jeg hjem fra turn! Det var gøy som vanlig!
Nå lager Elida og Mamma pannekaker!<3 Jeg har virkelig verdenst beste familie! Idag på skolen tok vi HPV-sprøyten! Det var litt vondt men gikk bra! Jeg ble litt slapp etterpå men fikk ikke så veldig vondt.
Nå skjenner jeg at jeg gleder meg til ferie! Haha, dere vet hun som skulle starte i klassen, det var en gutt ikke jente, haha litt komisk!:D Jaja.. For håper det er en litt hyggelig og søt gutt da<3:D Men nå må jeg nesten avslutte innlegget fordi vi skal spise pannekaker.<3 Nam<3

Har du tatt den sprøyten?
Skal du tilfeldigvis spise pannekaker nå?

Tea Regine<3
Min dag+en liten nyhet

Jeg har tenkt til å fortelle om min dag og en annen liten nyhet.
På skolen i dag hadde vi først to norskprøver. Så var det friminutt, vi kunne velge om vi skulle være inne eller ute. Jeg var inne og ryddet i klasserommene med noen andre fra klassen. Etter friminuttet spiste vi før vi dro til et vann med vennskapsklassen-3. trinn. Vi skulle se på insekter i vannet. Spennende! Det var litt dumt fordi jeg hadde på meg joggesko når jeg egentlig burde hatt på gummistøvler, siden jeg glemte at vi skulle dit idag, hehe. Når vi kom tilbake, vasket og tørket vi utstyret vi hadde brukt. Vi avsluttet dagen med å se på ''Pusur'' filmen, det var en mye mer gøy film enn jeg trodde!

Dette er den lille nyheten:
Vi fikk vite at det skal starte en ny jente i vår klasse idag! Wiii! Gleder meg! Skal prøve å få hun med i ''gjengen'' vår.
Jeg foreslo også for noen jenter i klassen at vi kunne gå med kino eller gå på senteret med henne.<3


Er forresten veldig glad for at jeg er på topp-listen i Asker! Jeg blir veldig glad om dere sier ifra om bloggen min til noen i familien deres eller venner! Jeg takker på forhånd<3

Natta<3
Hva har du gjort idag?
Er du på Asker-topplisten?

Tea Regine<3
Snart høstferie!

Tenk nå er det snart høstferie! Jippi!
Jeg og lillebroren min kjører til besteforeldrene våres sin hytte på lørdag også kommer pappa kanskje på mandag også blir vi der til fredag. Jeg gleder meg! Vi skal ihvertfall lage eplesaft og kanskje no ripsgele eller no.;) Imorgen kan det hende jeg drar på kino med noen eller no.:)
Idag hadde jo forresten Kaja bursdag!
Gratulerer med dagen Kaja(har sagt det før idag også altså)!<3

Har noen du skjenner bursdag idag da?

Tea Regine<3
Ssmmiilleeyyffaaccee

Haha, bare tok en helt random overskrift jeg:DIdag har vi hatt engelsk, samfunnsfag, naturfag og samling i gymsalen på skolen. På samlingen var det litt sang også danset vi blime dansen. Nå er Kaja, Tira og Andrea hos meg, de og Marte ble med meg hjem idag nemlig. Marte har gått da. Vi lagde sunne havre pannekaker isted. Namnam<3 Vi har også gjort lekser og nå ser vi på Icarly. Morsomt!:D
På torsdag skal forresten alle jentene ta HPV-vaksinen. Gruer meg litt.
Snakkes senere idag;)

Haha, dette er noen bilder som storesøsteren min tok av meg ifjor vinter:

Hva har du gjort idag?

Tea Regine<3
God morgen!

Hei og god morgen!
Isted våknet jeg, også tenkte jeg først sånn shit det er skole. Så så jeg på ipaden at det var søndag. Heldigvis!
Nå leser jeg i toppbladet mitt og tenker på at jeg har såå lyst til å bake<3 Jeg tror jeg skal spørre om noen vil dra på kino eller no. Jeg vil ikke bare skjede meg hjemme idag liksom.
Helgen går såå fort synes jeg! Plutselig er det søndag! Jeg gleder meg til høstferien! Da skal jeg til Moi. Jippi! Det blir deilig!<3 Tenkt at det bare er 3 måneder til Jul!! Å nå har vi gått på skolen i en måned allerede! Haha:D

Ps: Jeg synes også det er dumt at bildene blir i helt forskjellige størrelser:(

Vil du også bake idag?

Tea Regine<3
Life is so good!

Hei!
Idag har jeg og mamma vært i Asker. Da var vi på kafé. Jeg fikk kakao. Nam<3 Det var masse boder, hoppeslott og trampoline med strikk. Jeg fikk ett par fine votter som er av ull.<3 Nå for en liten stund siden kom jeg og mamma hjem fra Rema 1000. Jeg fikk ett toppblad. Yeah, jeg eeeelsker å lese blader!<33 Min drømmejobb er å jobbe med ett blad! F.eks de som jobber i toppmagasinet har jo dratt til Ney York nå+pluss at de får møte mange kjendiser og gjør så mye gøøy!! Jeg må bare få den jobben!:D Nå skal vi straks spise middag, jeg er sulten, jeg har bare spist frokost og ett stykke ostekake idag! Haha:D Forresten er det noen av dere som har sett på ett program som heter Side om side?? Det går faktisk idag kl.19.55 på NRK1.
(Skrevet av fra avisen)
Det er en norsk situasjonskomedie.
Det er tid for innflytningsfest hos Maria og Jonas.Det inviterer alle vennene fra Oslo til det store laget, men da Jonas skal låne stoler av naboene setter han igang en kjedereaksjon som gjør at festen blir helt annerledes enn planlagt.

Haha dere kan jo se på det idag, hvorfor ikke liksom?:D
Dagens tips: kjøp toppmagasinet

Her er vottene jeg fikk og toppbladet:

PS:Vottene er mye finere i virkeligheten enn på bildet!

Har du det samme toppbladet?
Hva er drømmejobben din?
Var det fine votter?
Skal du se på det TV programmet?

Tea Regine<3
God helg!

Hei!
Endelig helg!
Nå er jeg hos Caroline og skal overnatte der. Tira er også her, men skal ikke overnatte da. Idag har vi tatt klassebilde og potrettbilde på skolen.Jeg tror det ble veldig fint!:) Vi så også på en film som het ''Arn''. Den var veldig spennende! Vi fikk ikke sett hele, også stoppet vi å se den akuratt da det begynte å bli spennende. Gleder meg til å se resten av filmen! Isted spiste vi hjemmelaget pizza imens vi så på en film som het ''Rio''. Den var veldig gøy. På starten sang masse fugler på sånn fuglespråk:D Så var det en jente som hadde passet den i 10 år eller no..
De dro til Brasil. Også var det en som stjelte fuglen:( Også fikk jeg ikke sett så mye mer siden Caroline og Tira ringte på, da pakket jeg til overnattingen. Jeg er forresten veldig takknemlig for alle dere flotte lesere.<3
Men nå må jeg avslutte innlegget siden jeg kan jo ikke bare sitte på ipaden å blogge.;) Blogges imorgen<3

Hva har du gjort idag?
Overnatter du hos noen?

Tea Regine<3
Viktig!!

Mange blir mobbet. Flere ganger etter hverandre om samme ting. Har du tenkt på hvor såret de egentlig blir? De som mobber har det kanskje til og med ikke så bra selv. Hvorfor mobber de egentlig? Kanskje for å føle seg bedre eller få oppmerksomhet, eller hva tror du? Man kan bli mobbet på nettet eller man kan bli mobbet på skolen, hvor som helst egentlig! De som blir mobbet kan få dårlig selvtillit eller så overser det å ikke bryr seg. De som overser det å ikke bryr seg er sterke. Mobbing kan vare i flere år! Det kan handle om en liten uviktig ting den personen ikke burde bry seg om eller det kan handle om en stor sak. Det er jo ofte sånn at den som blir mobbet ikke kan noe for det! Overseing kan også være en form for mobbing! Viss noen blir oversett mange ganger, av den/de samme personen(e) er det mobbing! Det er ikke noe å le av! Noen gjør det kanskje uten at det ikke vet det. Dette her har nok alle opplevd.
Noe annet jeg hater er når noen dømme folk ut i fra utseende! Man vet aldri om en som ser litt rar ut er slem eller snill! Tenk viss det er en som har ett kjempe talent i å synge også skal den fremføre det på et skoleshow eller noe... Også begynner alle å le før hun har begynnt å synge.. Så urettferdig!!
Baksnakking skjer jo veldig ofte! Det er lett å bli med på. Kanskje noen sier at en er litt skjedelig også vet de det ikke fordi de ikke har vært med den.. I timen for eksempel er jo mange sjedelige fordi man bare sitter på stolen ved pulten å nesten ikke sier noe, men det er dermed ikke sånn at den personen er sjedelig for det!

Håper dette var ett interessant innlegg! Det ble ihvertfall ett veldig langt ett!
Jeg følte bare for å skrive om dette. Også beklager jeg viss det var mange skrivefeil.

Hva synes du om innlegget?
Har du blitt mobbet før?

Tea Regine<3
Tirsdag

Hei!
På skolen idag hadde vi først matte. Da gikk vi igjennom deskmaltall ogsånn. Også hadde vi samfunnsfag hvor vi snakket litt om sopp. Når klokken ble ca.10.30 dro vi til Furukollen. Vi spiste, grilte, fant sopp og hadde en morsom sang-lek til slutt. Skoledagen var egentlig veldig fin. Etter skolen ble jeg, Andrea og Kaja med hjem til Caroline M. Vi gjorde egentlig ikke noe spesielt.
Nå spiste jeg nettopp middag. Det var bare jeg og Elida som spiste siden de andre er på dugnad til barnehagen til Axel. Vi hadde fiskegrateng. Haha, må bare fortelle dere noe:D Igår så leste mamma litt på noen av toppbloggerne også skrev hun ned tips til meg hvordan jeg kan få flere leser<3 Jeg skal sikkert snakke litt med mamma om det senere idag. Mamma har sagt at jeg kanskje kan vaske huset noen ganger også kan jeg få en IPhone 5, men vi må først høre med pappa da:D Akuratt nå har jeg jo ikke mobil og det er jo krise! Man kan liksom ikke være 12år og ikke ha mobil! Grunnen til at jeg ikke har en mobil er fordi jeg ikke finner den. Det er litt irritere å låne andre sin fordi man ikke finner sin egen. Håper alle har hatt en fin dag!

Har du hatt en fin dag?

Tea Regine<3
Autumn

Akuratt regner det ute å jeg hører på musikk. Isted spiste vi spagetti til middag. Nam<3 På skolen hadde vi tredeling i første time(jeg hadde matte), så hadde vi samffag også til slutt RLE(relegion, kristendom og etikk)
Jeg har hatt en helt grei dag.
Håper dere ikke synes at jeg blogger litt for lite innimellom..
Skal skjerpe meg!

Hva har du gjort idag?
Regner det hos deg nå?

Tea Regine<3
Mandagdenseksteneseptember

Hei!
Haha, ville finne på en annen type overskrift en de vanlige og skjedelige!
Idag har jeg selvfølgelig vært på skolen og turn. Nå drikker jeg kakao og pugget på noen engelske-gloser. Tenkt at høsten er her. Snart blir alle bladene oransje, det er så fiint<3 Jeg synes høsten er litt deilig når det regner og man bare er inne å koser seg<33 Høsten er på en måte en venting før vinteren kommer. Jeg gleder meg til å ake, stå på ski, lage snøhuler, drikke masse kakao, høre på julemusikk og ikke minst..juleaften! Selve stemningen, maten og at alle er samlet er fint<3
Jeg skal prøve å ta masse fine bilder bilder denne høsten og vinteren som jeg kan vise til dere på bloggen<3
Blogganbefalingen kommer så snart jeg får låne en PC her i familien, siden det går ikke an å legge til link på blogg.no-appen:( Men det kommer, vær tolmodige folkens. Det er sikkert mange av dere som lurer på hvorfor ikke Eøida gjesteblogget og svaret er at hun glemte det!! Jeg ble kjempe irritert fordi jeg bryr meg jo selvfølgelig om bloggen! Så jeg eller Elida da beklager veldig! Kanskje hun kan gjøre det en annen gang hvor hun faktisk husker det. Jeg hadde gledet meg skikkelig til å se hvordan hun hadde blogge, også hadde hun ikke blogget noe! Jeg og Kaja skulle lese bloggen min på bussen siden det var nett der, og det var da jeg så det.. Jaja..
Jeg tenkte å svare på spørsmålsrunden nå/skrive innlegget.
Håper alle har hatt en fin dag!<3

Hva har du gjort idag?
Synes du det var dumt at det ikke ble no gjesteblogging?
Gleder du deg til vinteren og resten av høsten?

Tea Regine<3
Overnatting

God morgen!
Nå våknet jeg nettopp opp. Jeg drømte om at jeg var i en park og der tok jeg en sklie hvor man kom helt opp i været sånn ca. 5 meter eller no:D Det rare var at jeg synes jeg husker at jeg ropte ''Mars'' eller no:D Jeg overnatter hos Andrea S.S. Vi har sminket oss, dratt på butikken å kjøpt godis, sett på film og spist PIZZA!<3
Nå tenkte jeg faktisk å være litt på Twitter å twitre;)

Er du på overnatting hos noen?

Tea Regine<3
Hjemme!

Hei!
For en stund siden kom jeg hjem fra leirskolen. Det var kjempe gøy! Vi padlet i kano, hadde orientering, var på langtur, terrengsykling, ble fortalt en spøkelseshistorie også opptrodde noen! Jeg synes kanskje deg var mest gøy på langturen og syklingen! Det bra kjeeeempe fin utsikt på fjellet, det var liksom som som bildene av natur på postkort pleier å være!! Jeg ble egentlig ikke kjent med så mange men snakket med noen da:) Det var Arnestad Skole, Jerico Skole og Vang Skole. Jeg kommer til å begynne med de som går på Arnestad Skole til neste år på ungdomsskolen:)

Etterpå skal vi spise pizza<3 namnam<3
Her er noen bilder fra itslearning:

Har du vært på leirskole i år?

Tea Regine<3
Pakking, pakking og atter pakking

Hei!
Idag har jeg slappet av, pakket, skypet og spist:) Jeg tenkte kanskje å dra til en venn eller no;)Haha, dette ble ett uinteressant blogginnlegg men har ikke så mye å skrive om egentlig.
Her er min lunsj:

Hva har du gjort idag?

Tea Regine<3
Innkjøp

Nå kom jeg og mamma nettopp hjem. Vi har vært å shoppet litt til leirskolen ogsånn. Jeg gidder ikke vise klærne hver for seg. Før idag var jeg med Marte:) Nå skal vi spise også skal jeg pakke. Håper alle har hatt en fin dag!

Haha, jeg har veldig mye på pulten min ja:D

Har du kjøpt noe idag?

Tea Regine<3
Filmkvelden

Hei og god morgen!
Igår så var jeg, Ingrid, Kristine og Kaja hos Kaja på filmkveld. Det var veldig koselig! Vi dro på butikken å kjøpte masse løsvekt godteri/smågodt og potetgull + pluss at jeg hadde med en skjokolade-plate og vi fikk en brus hver!
Vi så på Spring Breakers.. ja av skal jeg si om den:D Den var litt spesiell for å si deg sånn men etter hvert ble deg liksom litt spenning:D Også så vi en til film som var såå morsom som handlet om en gutt og zombier. Det var en animasjonsfilm. Haha, alle ledde sånn i starten:D Jeg håper vi kan ha en sånn filmkveld en annen gang også!

Idag skal jeg spise frokost, pakke til leirskolen og kanskje ringe en venn eller no:)

Every blondie needs a brunett<3

Hva skal du idag da?

Tea Regine<3
Sminket sv storesøster

Hei!
Isted ble jeg sminket av storesøster!<3 Så jeg tenkte å vise noen bilder.

Hva synes dere om sminken?

Tea Regine<3
Gjesteblogger og filmkveld

Hei!
Idag var jeg jo selvfølgelig på skolen.
Vi snakket om leirskolen, hadde en engelsk test, tegnet på fredstegningen og skrev i en sånn skrivebok vi skal skrive i når vi er på leirskolen. Det har egentlig vært en ganske avslappene dag idag synes jeg. Senere idag skal jeg på film kveld med noen i klassen:) Vi skal se Spring Breakers viss alle for lov.
Jeg tipper jeg får, vi har egentlig aldri brydd oss så veldig om aldersgrense har i familien.. Elida så liksom Harry Potter når hun var 6 år ogsånn og Axel som er 5 år har sett mange filmer som er 11 år aldersgrense.. Vi sier liksom ikke at en film et skummel men vi sier at den er veldig spennende! Jeg tror at viss man sier til barna sine at ting er skummelt ogsånn blir de mer pysete!

Men til det dette egentlig skulle handle om---> Storesøsteren min skal gjesteblogge! Det blir så gøy å se hvordan hun blogger:D Jeg gleder meg til å lese igjennom når jeg kommer hjem fra leirskolen! Jeg vet ikke om hun har noen spesielle planer om hva hun skal blogge om enda, men det får dere se:)

Haha, jeg vet jeg er veldig rød i ansiktet:D

Gleder du deg til Elida skal gjesteblogge?

Tea Regine<3
Innkjøp

Hei!
Jeg tenkte å vise det jeg fikk av mamma når vi var på senteret.

College genser//Cubus ---> 299 kr

Øyengrynspenn//H&M---> 29 kr

ForrHva synes du om innkjøpet?

Tea Regine<3
En slitsom men gøy dag!

Hei!
Nå er jeg hos Kaja. Idag var vi på tur på skolen. Vi skulle finne sånn poster hvor det sto mase ting om nærområdet ogsånt no. Haha, de teksene/postene er egentlig ment for turister:D Vi fikk utdelt ark med spørsmål som passet til postene. Der passe vanskelig. Vi gikk fra skolen til Vollen Ungdomskolen og opp Gulhellaveien. Senere idag skal jeg og mamma på senteret å fikse Apple-IDen på iPaden min:) Kanskje jeg kjøper/får no klesplagg. Da kan jeg endelig få iMovie! Jippi!:)

Hva har du gjort idag?

Tea Regine<3
Autumn is here!

Tenkt det at nå er høsten her! Skolen har begynnt å det begynner å bli kaldt ute. Nå kan man snart ikke bade mer.
Høsten er en fin årstid med de fine fargene! Høstmoten pleier ihvertfall alltid å være fin. I høstferien skal jeg til Moi, jeg gleder meg! Da skal vi spille kort, se på film eller gå på kino og rett å slett kose oss! Ufjord husker jeg vi så på Twilight filmene. Det var veldig spennende! Jeg har faktisk sett alle unntatt den siste..må sengen siste en gang sånn att jeg har sett alle. Det er bare det att jeg tror det er 15års aldersgrense eller no og da er det sikkert en grunn til det også..
Jeg gleder meg også til leirskolen neste uke! Også gleder jeg meg til Jenter begynner! Dramaaa, haha fristet å skrive!:D

Men nå må jeg gjøre meg klar til skolen!
Snakkes senere idag;)

Hva synes du om innlegget?

Tea Regine<3
Info: Leirskole

Neste mandag skal hele trinnet på leirskole.Det tar ca. 4 timer med buss å kjøre dit! Jeg håper jeg blir fornøyd med de jeg skal dele rom med.:)Det står på nettsiden at man kan klatre, sykle, ha disco, bade(?) og gjøre masse annet gøy! Det er kiosk også kan man kjøpe suvenirer. Jeg gleder meg veldig!
Det skal være noen andre skoler der også. Vi skal være der i fem dager. Jeg skal som sagt prøve å få noen til å gjesteblogge for meg! Viss noen av dere vill gjesteblogge så er det bare å kommentere så skal jeg vurdere om dere kan gjesteblogge eller ikke. Eller så tenkte jeg faktisk å spørre søsteren min!:)
Haha, her er en pakkeliste(hadde ikke så lyst til å ta bilde av meg for jeg ser veldig stygg ut nå:P) :

Skal du på leirskole i år?

Tea Regine<3
Its tuesday!

Hei!
Idag har det egentlig vært en veldig fin dag! Vi har begynnt å tegne en sånn fredstegning på skolen. Jeg kan sikkert vise den når den er ferdig.
Etter skolen var jeg med Marte. Vi hoppet på trampolinen, lagde en video(ikke til blogg, men for gøy!) med ipaden til Marte og gjorde lekser. Nå slapper jeg egentlig bare av med youtube-videoer og å lese blogger:)
Jeg er forresten veldig takknemlig for dere som leser bloggen min! Jeg skal prøve å bli bedre til å blogge oftere! Jeg for mye mer inspirasjon når noen faktisk kommenterer da! Jeg fant ut at jeg har ca.15 lesere daglig, johuu:) Haha, jeg trodde jeg bare hadde 5 eller no jeg! :D
Imorgen skal vi til Vollen med klassen:) Jeg skal spørre mamma om jeg og hun kan dra p kjøpe noe godt (frukt,kjeks..osv..). I neste innlegg skal jeg fortelle om leirskolen.
Dere er verdens beste lesere!!

Hva synes du om innlegget?
Hvorfor kommenter ikke du?

Tea Regine<3
En fin dag

Hei!
Idag var det en vanlig dag på skolen. Vi hadde tre-deling, musikk og engelsk. Vi sluttet kl.14.15. Nå gjør jeg lekser i naturfag og engelsk. Nå er det forresten akuratt en uke til leirskolen! Gleder meg sånn! Vi skal kjøre buss i kanskje 4 timer! Jeg tror jeg skal ha med kamera, så kan hende jeg viser noen få bilder senere i ett innlegg. Jeg skal prøve å få tak i en gjesteblogger;) Senere idag skal jeg på turn og det blir gøy!:)

Jeg minner om at jeg har spørsmålsrunde! Dere kan gjerne stille spørsmål i en kommentar i dette innlegget!! Blir veldig glad viss dere kan ta dere noen få sekunder til å stille noen eller ett spørsmål!!:)

Skal du på leirskole i år?

Tea Regine<3
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits