Halloween imorgen!

Jippi, imorgen er det Halloween! Jeg gleder meg! Jeg skal være sånn scary doll liksom. Hva skal dere være?
Dette innlegget ble veldig kort men jeg har ikke så mye og skrive om+at jeg egentlig må legge meg..:D
Mamma kjøpte litt til Halloween imorgen;)

Hva har dere gjort idag da?

Tea Regine<3
Min dag

Heihei!
På skolen idag i storefri spilte jeg faktisk fotball, og det var veldig gøy!Etter skolen så ble Kaja S.B, Andrea og Marte med meg hjem. Vi gjorde lekser, spiste, sminket oss, lagde en adjektiv-historie+ at jeg og Kaja hadde en liten fotoshoot etter at Marte og Andrea hadde gått. Det ble egentlig veldig fine bilder! Nå har jeg nettopp spist middag og skal gjøre matteleksen for denne uken.
Håper alle har hatt en fin dag!

Hva synes du om bildene?

Tea Regine<3
Nok en skoledag over..

Hei!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Marte. Vi spiste og gjorde lekser. Nå skal jeg snart på turn så tenkte at jeg kunne poste ett innlegg på bloggen først. Jeg kan sikkert poste ett til innlegg etter jeg at vært på turn. Haha, det her ble ett veldig uinteressant innlegg og beklager deg.

Går du eller har du gått på turn før?

Tea Regine<3
Oslove

Hei!
Hehe, unnskyld litt sen oppdatering..
Idag har jeg, pappa og Axel vært på Oslo Kino og sett en film som heter Turbo. Den var faktisk veldig gøy! Det handler om en snegle som får superkrefter også blir den med på ett racerløp:D Det er Dreamworks som har laget filmen. Etter vi hadde sett filmen så tok vi T-banen til Besteforeldrene våres(pappaen og mammaen til pappa) siden vi skulle spise der.<3 Mamma og Elida kom litt etter oss.. Vi spiste middag også dessert, det var veldig godt! Jeg fikk forresten 200 kr og ett par øredobber<3 Jeg er så glad i familien min!<3
Håper alle har hatt en fin helg!

Hva har du gjort i helgen?

Tea Regine<3
IPhone 4s!!

Hei!
Nå er jeg såå glad!
Jeg og Andrea hadde vært på ''Gåten Ragnarok''på kino. Også tok jeg og Andrea bussen alene fra kino. Pappa kom og møtte oss da siden han skulle følge meg hjem. Pappa hadde tatt med en pose fra Expert..., OG gjett hva deg var i den?? Det var en IPhone 4s!!! Jeg har IPhone, endeeeelliiiig!!<3
Altså, den er mye finere i virkeligheten enn på bildene!<3

Har du IPhone?

Tea Regine<3
En konkurranse anbefaling!

Hei!
Sofie Laxaa har en konkurranse på bloggen sin der man kan vinne ett Acne skjerf! Alt du trenger å gjøre er å dele innlegget på blogg/instagram/Facebook og kommentere hvilken farge du ønsker deg på å få på bloggen hennes!
www.sofiemote.blogg.no
Lykke til alle sammen;)

Har du meldt deg på konkurransen eller skal det?

Tea Regine<3
å bli holdt utenfor...

Man skjenner urettferdighet inni seg. Man føler seg upopulær og som en ubetydelig person. Man tenker hva kan jeg gjøre med det og hvorfor skjer det med meg..? Man må nesten bare takle det og gå videre selvom det kan være vanskelig. Det trenger ikke å være vanskelig å bli holdt utenfor, det kan skje på noen minnutter... Den som har holdt en annen utenfor angrer kanskje men hvor mye hjelper det viss det skjer om og om igjen..? Den personen kunne jo sagt ifra men gjorde det ikke, man angrer.. Men så tenker man at man må bare gå videre og prøve å legge det bak seg.. Ingen liker noen som er lei seg og triste hele tiden vettu.. Man kan hvertfall være glad for at man har en annen venn fra en annen skole da som man kan muntre seg opp med..:)

//Bilder fra Google//

Har du blitt holdt utenfor før og hvordan tolket du det?

Tea Regine<3
FN-dagen!

Idag har FN bursdag!
FN står for de forente nasjoner. Det er 193 land er sammen i en stor organisasjon. De jobber med å stoppe krig. Fordi nesten alle land i verden er med i FN er det litt lettere å snakke sammen for å løse problemer, i stedet for å gå til krig.
Fordi FN jobber med så mange viktige ting, feirer vi bursdagen til FN.
FN ble dannet i 1945. Det viktigste for FN er å skape fred i verden.
Noe annet som de også synes er viktig er barnas rettigheter.
FN jobber også med å passe på miljøet, når det er flom, jordskjelv eller andre ting, hjelpe de fattige, prøver å gjøre det bedre å leve i fattige land og sikkert masse annet.

Har du feiret FN-dagen idag?
Visste du at det var FN-dagen idag?

Tea Regine<3
Justin Bieber

 

Hva synes du om sangene? Tea Regine<3
På skolen...

Hei!

Idag har vi hatt en skikkelig avslapppende dag på skolen! Vi har hatt PALS-møte, sett på film og forberedt noe som heter "Åpen kveld".

Nå er jeg er på skolen. Senere ikveld skal alle på skolen på "Åpen kveld" Nå skal jeg straks begynne med noen lekser.

 

Har dere "Åpen kveld" på skolen deres?

Tea Regine<3


 
Some picture

Hva synes du om bildene?
Tea Regine<3
My dag...

På skolen idag så hadde vi tredeling, musikk og norsk. I musikken jobbet jeg og Andrea med en PowerPoint om The Sound of Music! Den skal faktisk være på engelsk så det blir spennende å se hvordan det blir! Så viss dere vet noe om The Sound of Music så er dere bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet! Jeg har også vært på turn. Det var veldig gøy! Jeg fikk en turndrakt, shorts og sånn turnstrikk! Igår oppdaget jeg ett veldig gøy program som heter ''Prosjekt perfekt''. Det er veldig gøy! Noe som er litt dumt er at jeg har nesten sett alle episodene nå..:( Imorgen skal jeg ikke på turn så skal prøve å ikke blogge så sent.., og for dere som lurer så går jeg på turn på mandag og torsdag...
Jeg tenkte forresten snart å ha en spørsmålsrunde siden det er en stund siden sist! Jeg vet at jeg egentlig skulle ha det en gang også ble det ikke noe av men nå blir det det altså..:)

Vet du noe om The Sound of Music?
Hva har du gjort idag?

Tea Regine<3
En oppdatering fra det siste!

Hei

Jeg tenkte å fortelle litt om det jeg har gjort idet siste.

Fredag: Etter skolen  var jeg og noen andre med hjem til en som heter Caroline. Ettter hvert gikk jeg hjem og ordnet meg til en disco-bursdag til tre jenter i klassen min. Vi hadde sånne leker/aktiviteter også vi spiste pizza og dessert.Det var veldig gøy!

Lørdag: Jeg var med noen venninner fra klassen som heter Kaja, Andrea og Tira. Jeg og Kaja ble med mammaen til Kaja til Trekanten Senter. Vi møtte mamma der og gikk til en cafe på senteret, jeg og Kaja fikk is<3 Senere kjørte jeg og mamma kjørte til en vennninne av henne som har ett barn som jeg er venninne med. Vi overnattet fra igår til idag. PS: Jeg er der nå. Det er veldig lenge siden jeg har sett hun så det er så gøy å være med hun!

Idag: Vi har vært litt ute. Nå skal vi bake scones og lage til en cafe her. :)

Nå har det jo forresten begynnt å komme litt frost/rim ute, det betyr at det nermer seg vinter! Jippi, snart Halloween og jul!!

Men jeg konmmer ikke til å få blogget så mye fremover akuratt nå, men håper det går fint!Jeg er hvertfall veldig glad for dere som tar dere noen minutter til å sjekke bloggen min nesten hver dag!<3 Min drøm er jo liksom å bli toppblogger men det kan ta litt tid.Jeg skal prøve å kjøpe meg ett speilrefleks før jeg blir 13 år OG da blir det ordentlig bra blogging håper jeg!

 
Hva har du gjort i helgen?

Tea Regine<3
The prettiest you can wear is a smile!

Hei!
Idag var Kaja, Andrea og Tira med meg hjem etter skolen. Det var gøy! Håper alle har hatt en flott dag:-)

Hva har du gjort idag?

Tea Regine<3
Everyone is so wonderful!

Hei!
Idag har det vært en fin dag! Etter skolen var jeg og Kaja med Tira hjem. Vi spiste faktisk nudler:) Så dro jeg og Kaja hjem til hvert våres hjem. Jeg gjorde naturfag og samfunnsfag leksene. Det var egentlig ganske lett:) Idag hadde vi laks, ris og litt wok grønnsaker til middag, det var veldig godt! Pappa var så snill og lagde blåbærpai, naaam!!!<33 Jeg ELSKER blåbærpai!!! Det er sååå godt!!! Men nå jeg ikke skrive mer om det for da blir jeg fristet:D Også har jeg egentlig bare slappet av og lest resten av kvelden:)
Imorgen skal jeg, Andrea og Kaja finne på noe.<3 I helgen var jeg forresten på hytta til Andrea, deg var veldig gøy!:)
Natta alle sammen<3

Hva har du gjort idag?
Har du vært med noen på hytta dems i helgen eller hatt med en på din hytte i helgen?

Tea Regine<3
Nå er det heeelg!!

Hei!
Nå er det helg! Vis jeg skulle gitt ett terningskast til denne uken ville det vært en...5-er. Det har egentlig bare vært en vanlig skoledag idag. Nå skal vi snart ha pizza og se på en film som heter Kikiro.<3 Sist gang jeg så på Kikiro var jeg ca.5-6 år, så det blir gøy å se på!:D Håper alle får en fin fredagskveld!

Liker du helg?
Skal du spise pizza?

Tea Regine<3
Min dag

Hei
På skolen idag hadde vi først en time med matte og friminutt også gikk vi til Asker for å se på kino. Haha, det var faktisk ikke på biblioteket, jippi!:D
Det var sånn naturfilm som het ''havets sølv'' tror jeg. Den handlet om silld, spekkhogger og fugler ogsånn.. Deg var spennende men ikke på sånn skummel-spennende måte da:D
Etter skolen hadde jeg med Marte, Kaja, Andrea og Caroline M hjem. Det var gøy! Vi/jeg lagde bringebær-sorbe og litt rundstykker, brød og knekkebrød.
Den bringebærsorbeten var sykt god!<3
Imorgen skal jeg heller ikke på noen aktiviteter så da kan jeg prøve å blogge to innlegg og at det første ikke er så sent! Men til Justin Bieber---> Har dere hørt heartbreaker?? Den er sykt fin!!! Love it<3 Den går liksom på repeat om og om igjen<33 Viss dere ikke har hørt den burde dere høre den!!

Skal deres klasse se den filmen?
Har du hørt heartbreaker?

Tea Regine<3
Les dette!!

Hei
Haha, litt streng overskrift men jeg ville bare ikke ha som sjedelig og vanlig overskrift;)
Jeg må virkelig beklage at jeg har blogget litt dårlig i det siste! Det er liksom bare ikke alltid tid til det..
Men ihvertfall kan jeg jo fortelle litt om dagen min ogsånn. Idag fikk vi en ny gutt i klassen som heter Daniel(?). Vi har hatt tre-deling(K&H og engelsk var det jeg hadde også skal jeg ha matte imorgen tror jeg). Vi skulle tegne en hylle av fire planker.:D
I engelsk gikk vi igjennom leksa i engelsk denne uka. Vi hadde også musikk og litt norsk på slutten.
Imorgen skal vi på kino med klassen! En gang skulle klassen på ''kino'' også var det en film på biblioteket, jeg håper virkelig det er ordentlig kino vi skal på!:D
Før idag var jeg på turn og det var gøy og litt slitsomt. Vi varmet opp, var vi på skranke, på bom, hopp og hadde styrke og styrke. Det var en innholdsrik turn-time!<3

Jeg vet ikke om dere har sett bilde før men jaja:D

Hva har du gjort idag?
Har du fått en ny i klassen?
Natta:)

Tea Regine<3
God morgen

Hei!
Nå skal jeg snart få besøk av en som heter Andrea. Vi gikk i samme klasse før, men så flyttet hun i 2.klasse, og etter det har vi greid å holde kontakten.<3
Igår så var bestemoren min og storesøsteren min barnevakt for meg og Axel. Jeg og Elida lagde middag også la jeg frem desserten når det skulle være det. Det var veldig hyggelig å se Mimmi(bestemoren min) igjen, siden det er en stund siden sist. Jeg må bare si at jeg er utrolig takknemlig for dere som faktisk tar dere tid å leser bloggen min<3

Hva skal du idag?

Tea Regine<3
I am back on track

Hei!
Jeg kom hjem fra Moi igår. Vi reiste fra Moi ca. kl.11.30 og kom hjem ca. kl.18.30. Jeg fikk ett par tøfler også kjøpte jeg ett julia blad, en genser og noen sminkekoster ogsånn på Moi. Jeg fikk desverre ikke blogget noe, men håper det går fint! Jeg har hatt en veldig fin ferie! Vi har gått på tur på fjellet, vært med en som heter Elisabeth og masse annet. :)De hadde forresten gjort om på Coop-butikken der til Coop Extra. De var mye mer stort men nå er det jo ikke kafé der da. Det er heldigvis mulighet til å sitte der selvom da.
Idag har jeg tenkt til å dra på kjøpesenteret med noen venner eller kanskje ha overnattingsbesøk eller no og bare slappe av.:)
Håper alle har hatt en fin ferie og får en fin helg også!:)

Jeg har endelig fått oppdatert iOS 7 på ipaden min! Jeg er veldig fornøyd! Det bar hvertfall deilig med en forandring på designet!:)

Har du lastet ned iOS 7??
Hva har du gjort i ferien??

Tea Regine<3
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits