Long time, no see

Hei! 

Nå er det sykt lenge siden jeg har blogget. Jeg kommer nok ikke til å begynne å blogge for fullt, men kan jo legge ut noen blogginnlegg innimellom.  Vi har hatt mange innleveringer på skolen og prøver. Det er alltid like deilig å bli ferdig med da. Nå er det bare en skoledag igjen før det blir helg. Wupwup, det blir kos! Jeg har ikke noen spessielle planer for helgen enda. Pappa har bursdag på lørdag da, så han og mamma skal ut sammen. Det gjør seg at foreldre får litt alenetid også. Jeg har ikke noen idee om hva jeg skal kjøpe enda da, men kanskje dere har? 

Nå er det allerede oktober og vi har gått inn i ny årstid. Nå er det snart Halloween. Det er jo alltid like spennede haha. Jeg og venninne mine har snakket om å være sammen på Halloween, men vet ikke helt hva vi skal enda da. Kle seg ut blir man jo ikke for gammel for. Jeg elsker også juletider, baking, være ute lenge, kos med venninner inne og alt sånn. 

Akuratt nå er jeg hos en vennine. Vi har deilig følelse og god samvittighet til å slappe av. Vi leser blogger haha. Isted lagde vi deilige, amerikanse pannekaker med masse godt og frukt. Nå skal jeg snart gå hjem da, helt til meg, så sporty som jeg er hahah, not. 

Vi snakkes. Jeg blir veldig glad for koselige kommentarer eller tips til innlegg. 

 
Les mer i arkivet » Oktober 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits