Supert i svømmehallen!

Hei!
For ca.1 time siden kom jeg hjem fra Risenga Svømmehall. Det var kjempegøy! Det var meg, Andrea, Kaja C.T, Kaja S.B, Ingri, Tira, Emilin, Caroline og Andrea Juliana! Haha, jeg og Caroline gikk opp til høyttaleren og gratulerte og sang for Andrea siden hun har bursdag i dag<3 Det som var litt dumt var at vi holdt ikke mikrofonen ordentlig så man hørte det ikke helt..:D Jeg hoppet 5 meteren! Nå følte jeg meg litt skrytete. Etter vi hadde skiftet ogsånn var vi ved kiosken og kjøpte mat. Jeg kjøpte pita pizza, go morgen yoghurt og et godteri<3 Nå skal jeg, Elida, Axel, mamma og pappa straks til Oslo på sånn førjulskos<3 Vi skal drikke gløgg, spise pepperkaker og litt sånn<3 Alle får ha en flott dag! Gjerne følg meg på instagram, jeg heter tearegine :)

Har du vært i en svømmehall idag da?
Skal du på førjulskos?

Tea Regine<3
Selvbiografi om meg selv!

16. april 2001 kom det plutselig ett overraskende uvær. Man hørte ett skrik inne i Ullevål Sykehus og jeg, Tea Regine, kom til verden. Jeg er blitt fortalt at straks etter kom sola og blåste vekk uværet. Siden skulle «sola» bli kallenavnet mitt. Det sies at det var fordi jeg alltid smilte og var blid dagen lang. Jeg kom hjem til en storesøster, Elida, i rekkehuset vårt i Blakstad Hageby.
Det gikk ikke mer enn fire måneder før familien flyttet til Lillehammer, fordi pappaen min skulle begynne på filmskolen der. Her ble vi tre år. Etter en stund kjøpte vi et stort grendehus. Her var det herlig å bo som liten. Vi spilte teater på scenen og jeg dyttet rundt på lekebiler og trehjulssykler på vinteren, mens søsteren min gikk på rulleskøyter inne.
Når jeg var litt over to år gammel begynte jeg i Steinerbarnehagen, rett ved siden av huset. Foreldrene mine forteller at første dagen gledet jeg meg veldig siden jeg hadde vært med å følge Elida året før. Jeg løp visst inn porten og ropte «Bama meg og!». I barnehagen var det koselig og jeg hadde det kjempebra. Noen av barna har jeg fortsatt kontakt med.
I Lillehammer gikk vi ofte turer i fjellet. Da var jeg glad i å finne store steiner å bære på. Jeg ville også alltid bære inn de de tunge posene fra matbutikken, selv når de subbet i bakken. Jeg prøvde visst alltid å vise hvor sterk jeg var, det er ikke så viktig nå lenger, men jeg liker å trene og drive med turn. Sånn sett er jeg glad i fysiske utfordringer.
Vi var i Oslo hver måned, og da bodde vi hos Bestemamma og Bestepappa. Der koste jeg meg veldig. Da jeg var litt over tre år flyttet vi hjem til Blakstad hageby igjen. Jeg var nok blitt en skikkelig bygdejente for jeg vi var i Oslo og kom inn med toget. Da var det litt mørkt ute og når jeg så alt lyset fra byen og Nasjonalteateret så ropte jeg «tivoli, tivoli!».
Tilbake i Asker fikk vi en katt som het Leonardo. Han var jeg veldig glad. Han var kosete og det var jeg også, så det passet bra. Han pleide ofte å sove i sengen min. hun. Noe som var veldig bra med Leonardo var at den sa alltid ifra tre ganger før den klorte, noe som var veldig bra siden jeg kunne leke litt voldsomt med den iblant. En dag forsvant katten. Jeg ble selvfølgelig veldig lei meg. Men hvem vet kanskje han en gang kommer tilbake?
Da jeg begynte på skolen var jeg ganske ivrig. Jeg lærte fort å lese, og fikk nye venner. Jeg fikk og mer og mer å gjøre, både med lekser og aktiviteter. Jeg startet med ballett, fotball, fiolin og korps. Etter hvert sluttet jeg med fiolin og begynte med jazzdans. I dag går jeg kun på turn, men skal kanskje starte å danse igjen. Jeg har jo også en blogg. Nå blogger jeg ikke veldig seriøst nå, men har lyst til å bli toppblogger. Jeg leser veldig mange blogger og da blir jeg jo selvfølgelig litt inspirert. Mine favorittblogger handler som oftest om mote, hverdag, meninger, tanker og livet generelt.
Når jeg blir voksen så har jeg veldig lyst til å bli noe innenfor mote eller jobbe med å hjelpe folk i fattige land. Jeg er nok egentlig den som tar det litt som det kommer, med et smil.

Hva synes du?

Tea Regine<3
Onsdag

Hei!
Fra kl.18-20 var jeg på juniorklubb på skolen. Jeg var med venner og hadde det gøy! Det var kiosk der så jeg kjøpte jo selvfølgelig litt godteri da.
Har du vært på juniorklubb før?

Vi startet dagen på skolen med å øve på ukens øveord. Også gikk vi til Risenga skøytebane og sto på skøyter der. Vi fikk ett ark hvor vi skulle krysse av for hver runde vi skøytet. Deg var sånn passe gøy. Når vi kom tilbake til skolen så hadde vi friminutt og leste. Jeg lånta en ny bok som heter Cat Fight. Jeg kom faktisk halveis. Den er sykt gøy og spennende. Dere burde lese den! Nå skal jeg legge meg. Natta<3

Har du stått på skøyter idag?

Tea Regine<3
#instagram

Hva synes du om bildene?

Tea Regine<3
Vinteren begynner å komme...

Nå skal vi snart til Besteforeldrene mine. Tanten og kjæresten er der siden tanten min har hatt bursdag for noen dager siden. Idag har jeg vært hos Kaja og bare slapper av.. Forresten s blir jeg veldig glad viss dere lesere følger meg på indtagram, jeg heter tearegine. <3

Hva har du gjort idag?

Tea Regine<3
Dagen!

Idag har vi vært på Risenga Skøytebanen med trinnet. Etter skolen var jeg med Marte hjem. Nå sitter jeg i senga og ser på Top Model Norge på ipaden min. Jeg har avtalt å øve med mamma til safunndfag prøven som er i morgen. Håper alle har hatt en super dag!<3

Liker du å se på Top Model Norge?

Tea Regine<3
Appanbefaling!

Jeg skal nå anbefale en app.
Positive ting med appen:
Koster ikke penger<3
Trenger ikke internett<3
Kan høre på musikk når og hvor du vil<3
Kan være på andre apper imens du er på appen<3

Appen heter... Itube!
Det er bare å få farten og laste den ned med en gang!

Skal/har du lastet ned appen?

Tea Regine<3
Les dette spennende innlegget...

Nå slapper jeg egentlig bare av å gjøre ferdig matteleksen denne uken. Så tenkte jeg å lese litt om renessanse siden vi skal ha prøve om det på fredag+at vi skal ha en engelsk test-vi har det hver torsdag. Jeg tror det kommer til å gå ganske bra men da må jeg bare lese nok. Noen ganger når man leser skolearbeid så kommer det rett inn i øre også ut igjen, kjipt. Etter skolen idag så var jeg og Kaja med Caroline hjem. Vi gjorde lekser.. Det var gøøy! Haha, dere får prøve å lære dere alle navnene til vennene min. I neste innlegg så skal jeg anbefale en app, bare gled dere. Det var Tira som anbefalte den til meg, tusen takk!

Hva synes du om innlegget?
Skal du ha noen prøver denne uken?

Tea Regine<3
God morgen!

God morgen!
Nå våknet jeg og Andrea nettopp. Jeg tenker at vi snart spiser frokost.
Igår gikk vi til butikken og kjøpte godteri etter vi hadde spist middag. Når vi kom hjem så vi på ''Skal vi danse?'' og bare koste oss.<3 Senere idag så skal jeg, Elida, Axel, mamma og pappa dra på bursdagsselskap til fetteren min som har blitt 12år.:) Jeg skriver ett blogginnlegg senere idag viss jeg orker.
Haha, vi hører kirkeklokkene...

Godteri<3

Skal du i ett bursdagsselskap idag?

Tea Regine<3
My day!

Hei!
Idag så har jeg vært med Andrea og Andrea Meriles. Og nei det er ikke en skrivefeil begge heter Andrea. Jeg og Andrea tok bilder ved kirken men jeg greide desverre å slette de med en feiltagelse. Jeg, Andrea og Andrea bakte muffins isted, må si de ble ''proffe'' assa:D Andrea Meriles skal overnatte forresten, så deg blir koos. Nå skal vi spise middag. Hade<3

Hva har du gjort idag?
Skal du ha overnattingsbesøk?

Tea Regine<3
40%på bikbok idag!

Idag er det 40% på bikbok! Jeg anbefaler alle å ta en titt, dere finner garantert noe dere liker! Jeg vet ikke om jeg skal dit idag enda men får se.
Jeg har nesten ingen klær derfra så skal si til mamma at jeg ønsker meg klær derfra til jul.

Skal du på bikbok idag?

Tea Regine<3
FRIDAY!

Nå er det helg! Etter skolen idag var jeg, Caroline og Andrea med Kaja S.B hjem. Vi spiste å så på TV. Nå er hjemme og smårydder litt i huset, hører på radio, synger og danser:D Jeg har ingen planer så blir bare hjemme. Har noen no tips til hva jeg kan gjøre? Idag er det pizzadag, jippi! Ååå, nå fikk jeg julestemning, det gikk nemlig nettop en julesang/reklame på radion<3
Ha en fin fredag alle sammen!

Liker du fredager?

Tea Regine<3
I'm back on track!

Hei!
Jeg har hatt en liten pause fra bloggen men skal begynne å blogge oftere nå!
Idag hadde vi norsk, matte, FYSAK og GYM. I norsk var det skikkelig chill fordi vi skulle lese også var vi inne på ett annet rom som egentlig spesialavdelingen bruker. Jeg leser en bok som heter ''Hot i syden'' av serien ''Catfight''. Den er veldig spennende og gøy! I matte reppeterte vi noen begreper. I FYSAK så lekte vi en lek som minnet veldig om hjemsel, vi var ute og det var egentlig veldig deilig. I Gymen så skulle vi sammarbeide og gjøre litt styrke, hoppetau, øve på balanse, jogge rundt i hele gymsalen...
Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra turn. Det var veldig gøy! For dere som lurer så går jeg på apparatturn. Jeg skal kanskje starte på tropp eller cheerleadning etter jul. Viss jeg begynner på cheerleadning så tror jeg at jeg kommer til å starte på ''Ace'' fordi der går noen jenter i klassen min.
Men nå skal jeg gjøre meg ferdig med lekser også skal jeg dusje. Håper alle har hatt en fin dag!

Hva har du gjort idag?
Skjenner du noen som går på ''Ace''?

Tea Regine<3
Hjemme fra Asker!

Hei!
Idag var først jeg hos Tira også kom Kaja. Vi tok bussen til Asker og var på senteret. Vi møttte Vilde fra klassen og var med henne. Jeg kjøpte en parfyme og farsgave. Så dro vi på ''Bakeriet''. Tira og Vilde tok bussen hjem og jeg og Kaja ble hentet av mammaen og storesøsteren hennes. Vi var på Rema 1000. Nå er jeg hjemme og vi skal snart spise middag. Jeg har hatt en veldif fin dag:)
Her er noen bilder av det jeg kjøpte:

Har du vært på senteret idag?

Tea Regine<3
Heeelg!

Hei!
Nå er det endelig helg!
Nå er jeg hos Kaja. Vi ser på TV. Jeg beklager at jeg hat blogget litt lite denne uka... Igår vår jeg på en svømmebursdag på Risenga Svømmehall. Det var kjempe gøy! Det er faktisk første gang jeg er på svømmebursdag! Idag har det vært en helt vanlig skoledag. Når jeg går hjem skal jeg rydde i klesskapet mitt og kanskje overnatte med noen...
Jeg har egentlig vært litt sliten idag, vet ikke helt hvorfor...
Alle sammen burde hvertfall sjekke bloggen til Kaja; www.kajasand.blogg.no
Orker ikke skrive mer nå:D

Har du vært i svømmebursdag før?

Tea Regine<3
Verdens beste venner!

Hei!
På skolen idag har jeg hatt matte, naturfag, samfunnsfag og RLE.
Etter skolen så ble Kaja og Andrea med meg hjem. Vi spiste, gjorde lekser og hadde det gøy. De dro nettop. Nå skal jeg bare slappe av. Forresten så har Andrea fått seg blogg: www.drageanny.blogg.no <3

Hva har du gjort idag?
Skal du gå innom bloggen til Andrea?

Tea Regine<3
OSLOVE

Hei!
Idag var jeg, mamma, pappa og Axel i Oslo. Vi så på noen sånne gallerier. I samme gate så var Isac Elliot! Vi visste ikke engang at han var der når vi dro hjemmefra, så det var flaks! Først så så jeg at det var noen jenter som sto utenfor hotellet og skrek Isac Elliot, og da skjønte jeg straks at det var han de ventet på<3 Han kom etterhvert ut og noen fikk ta bilde med han! Hadde jeg prøvd mer å ta bilde med han så ville jeg greid det, noe jeg ikke gjorde..:(
Ikke det at jeg er sånn blodig fan men det var sykt gøy å se han!!!
Han var kjekk da!<3 Jeg skjente litt at jeg ble litt sånn sjokket og veldig glad inni meg+at hjerte begynte å dunke skikkelig:) Kanskje jeg egentlig er fan innerst inne men holder det hemmelig, haha! Jeg så forresten hun som spiller Shirin i Jenter, men sa ikke hei for det ville blitt litt klient kanskje:D
Over til mat---> Isted spiste vi lasagne til middag og...hjemmelaget eplepai som pappa hadde laget til dessert, namnam<3 Håper alle har hatt en fin helg!

Idag har det jo regnet som bare søren:D

Følte meg litt som en turist når jeg tok disse bildene:D

Hotellet der Isac Elliot bodde!

Han satt i den bilen!!!

Har du sett Isac Elliot?
Var du i Oslo idag?

Tea Regine<3
Verdens beste bursdag!

Det var veldig gøy i bursdagen!
Det var gym bursdag. Jeg gjorde baklengs salto for første gang!!! Det var sykt gøy!!! Haha, har hatt lyst til å prøve det lenge men har aldri turt:D
Det var også sleng-tau der og det som er vanlig å ha i en gymsal. Forresten jeg tok ikke salto på bakken men det var sånn mini trampoline og sjukkass;)Vi spiste ikke middag der men det var muffins, godteri og potetgull.<3
Akuratt når spiser jeg godteri også holdt jeg på å lese før jeg begynte å blogge:P Imorgen skal jeg kanskje finne på noe med noen venner eller no;)
Det er forresten en audition på NRK Super som jeg tenkte å melde meg på, håper sånn at jeg kommer videre!

Det er kveldens kveldsmat på det første bildet og på det ande bilder er det bare sånn det ser ut rundt meg akkurat nå.

Har du vært på gym bursdag før?

Tea Regine<3
Bursdag!!

Hei!
Beklager at jeg ikke blogget på torsdag eller igår... På torsdag hadde jeg først Marte med hjem. Senere på kvelden hadde jeg Halloween Party hjemme. Jeg hadde kledd meg ut som en sånn skummel dukke. Vi gikk Halloween for dere som lurer, og vi fikk endel godteri:)
Igår var jeg og Tira med Kaja hjem også gikk vi til Andrea hvor Vilde var, og var med de:D Vi lagde sånne reklame videoer ute med Andrea sin mobil, det var veldig gøy.:D Idag skal jeg på Gym-bursdag til Kaja, Andrea og Andrea Juliana. Det blir gøy!;)

Haha, hva har du gjort idet siste?

Tea Regine<3
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Juni 2014 » Februar 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits