Funfacts

Zeuxis, en gresk maler fra det 5. århundret før Kristus lo seg ihjel mens han så på ett av sine egne malerier. Når en britisk person har fylt 18 år, vil han/hun ha brukt 12.000 timer på skolebenken, og 14.000 timer foran TV-en. Hvis du mimer ordet «colourful» til noen, vil det se ut som om du sier «I love you». Den korteste krigen i historien var mellom England og Zanzibar i 1896. Zanzibar overga etter 38 minutter. 5.65 mennesker blir millionærer hver dag, målt i amerikanske dollar. Menn fiser i gjennomsnitt 17 ganger om dagen, og kvinner fiser i gjennomsnitt 9 ganger om dagen. Skjegg vokser dobbelt så fort når man når flyr. Menneskene er de eneste dyrene som sover på ryggen. Det eneste ordet på 15 bokstaver som kan staves uten å gjenta en bokstav er «uncopyrightable». Munnspillet som John Lennon brukte på «Love Me Do» stjal han i Holland. Både Tom Cruise og Robbie Williams ble stemt frem som «minst sannsynlig til å lykkes» i klassen. Pirater brukte øreringer fordi de mente det bedret synet. Hvis du roper i 8 år, 7 måneder og 6 dager, vil du produsere nok energi til å varme en kopp kaffe. Hva synes du om innlegget? Skal jeg ha sånne innlegg oftere? Tea Regine<3Min dag!

Hei!

Nå er jeg og Andrea hjemme hos meg. Vi har gått til Vollen og hvert på Cafe Oskar. Vi kjøpte boller og skjokolademelk. Vi fikk snakket en del om forskjellige ting. Også fikk jeg tatt noen bilder som jeg skal vise dere. Nå sitter vi på rommet mitt og blogger begge to:) Dere burde sjekke Andrea sin blogg: www.drageanny.blogg.no. Det kommer ett til innlegg etterpå og kanskje en video senere idag.

Hva har du gjort idag da???Tea Regine
Litt av hvert...

God morgen!

?Nå skal jeg spise lunsj eller frokost. Også skal jeg kanskje til en venninne eller no. Igår så så jeg og Marte på "Believe" på kino! Den var sykt bra! Dere som synes han bare er teit og tror han ikke er med på lage sangene, dere tar feil! Han skriver mange sanger selv og han er med på å bestemme masse ideer til musikken! Tenk hvor sliten man blir da når man reiser rundt i en buss på turne å synger mange forskjellige steder! Jeg er kjempe stolt av han og jeg kommer til å være belieber lenge!På torsdag så var jeg jo på sånn familie treff med de på mamma sin side. Og det var jo koselig. Vi spiste, lekte gjemsel, gikk rundt juletreet og sang også kom nissen da:) Det er en tradisjon da som vi gjør hvert år.?Jeg minner igjen at det er spørsmålsrunde! Viss ikke dere spørr meg om noen spørsmål så blir det ikke no av vettu;) Jeg tenkte faktisk at jeg kanskje skal ta litt bilder til bloggen idag...Ha en fin dag!

Hva skal du idag??Har du sett "Believe"???Tea Regine
Viktig!

Hei!

Igår hadde jeg en super julaften! Det var veldig koselig! Vi feiret hos Bestemamma og Bestepappa ogsov over til idag! Det var kjempe god mat og jeg fikk fine gaver!Det er spessielt to ting jeg ble veldig fornøyd med, som jeg sier hva er senere. Hva tror dere det er? Har dere hatt en fin julaften? Men over til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Imorgen så tenkte jeg å lage en eller flere videoblogger. Og jeg lurer på hva slags videoblogger dere kunne tenkt dere? Jeg skal hvertfall lage en Julegavevideo og kanskje romvideo. Men viss dere har noen IDEER så er det bare å KOMMENTERE, da blir jeg veldig glad! Jeg må også minne om at jeg har en spørsmålsrunde pågang her på bloggen. Gjerne still spørsmål for viss ikke blir det kanskje ikke noe av spørsmålsrunde. Blir det mange nok spørsmål så kan det hende jeg lager en spørsmålsrunde video! Jeg poster ett nytt innlegg imorgen. Yeah, nå fant jeg nettop ut hvordan man setter inn ett sånn hjerte som dette: ♥

Natta♥ 
Spørsmålsrunde

Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde. Det er vel en god stund siden sist gang jeg hadde det så da er det fint å ha en ganske så snart. Det er bare å stille spørsmål om alt fra himmel til jord, så for vi se hva jeg svarer på. Men husk at jeg kan ikke ha spørsmålsrunde viss jeg liksom får sånn tre spørsmål for det blir litt kjedelig. Så gjerne kommenter spørsmål i dette innlegget, da blir jeg kjempe glad!

Er det noe du lurer på?

Tea Regine<3
Lille julaften!

Tenk at det er lille julaften idag og julaften imorgen! Denne måneden har gått helt sykt fort. Jeg gleder meg! Vi skal i kirken også skal vi til Bestemamma og Bestepappa hvor vi feirer julaften. Jeg er så spent på hva jeg får til gaver, jeg har rett og slett ingen peiling. Uff, nå må jeg nesten lage litt julegaver, er alltid litt sent ute med sånne ting vettu, jada:/ God Jul alle sammen!

Gleder du deg til julaften???Tea Regine
#heihå

God morgen!
Igår så var det en vellykket kveld. "nøtteknekkeren" var vakkert å se på+den vidunderlige musikken.<3 (Nynning) Etterpå dro vi til noen venner og spiste julemat<3 Første gang i år at jeg har spist pinnekjøtt faktisk, nam. Nå tenkte jeg og dekke på litt forkost. Jeg skal jeg på Sandvika Storsenter å handle litt julepresanger senere idag. Kanskje jeg til og med kjøper noe til meg selv og greier. Haha, nå følte jeg meget meg raaar
Haha, det er meningen at jeg skriver litt gammeldags eller hva man skal kalle det for no':D
Tenk at det er lille julaften imorgen da! Det er helt sykt! Wiii:D Men jeg har faktisk glemt å vise bilder av pepperkakehuset, så da gjør jeg det nå.

Hva synes du om pepperkakehuset? Har du sett "nøtteknekkeren" i operaen før?

Tea Regine<3
Nøtteknekkeren++

Senere idag skal jeg på Operaen og se "nøtteknekkeren"! Jeg gleder meg! Jeg og Elida pleier å se den alene med Bestemamma og Bestepappa, men nå skal mamma,pappa og Axel også bli med. Jeg synes det har blitt en veldig koselig tradisjon<3 Nå blogger jeg jo også skal jeg bytte designet på bloggen. Viss noen har lyst til å lage header til meg så er det bare å si ifra. Det var jo egentlig ikke meningen at det skal stå bloggtittel øverst på den headeren jeg har nå jaja... Denne uken så har jeg jo ikke vært så veldig aktiv på bloggen som jeg hadde tenkt.., men jeg kan si at vi har hatt juleavslutning. Jeg og noen andre jenter fra klassen sang. Det gikk sånn passe bra, det ville gått bedre om jeg ikke var så nervøs,haha.
Også var jeg med å danset en nissedans<3

Har du sett nøtteknekkeren?
Har du hatt juleavslutning denne uken?

Tea Regine<3
Ferie!

Nå er det ferie! Tenk at det bare er fure dager til julaften!! Denne måneden har fått helt sinsykt fort! Over til dagen idag---> Idag på skolen så hadde vi juleverksted, spiste grøt, gikk rundt jule tre og så på "love actully"<3Hvorfor kan vi ikke ha sånne dager på skolen oftere? Haha, skjønner jo hvorfor daa...Etter skolen var jeg med Marte hjem. Vi tegntet, så på "Jul i Svingen" og perlte:) Å nei, jeg synes ikke "Jul i Svingen" er barnslig! Det er kjempe koselig å se på<3 Jeg må nesten sove nå, natta<3

Hva har du gjort idag?

Tea Regine<3
Julekos hos besteforeldre!

Hei!
Nå er jeg, Elida og Axel hos Bestemamma og Bestepappa. Jeg og Axel har overnattet og Elida kom isted. Jeg og Axel bakte pepperkaker og småkaker igår+at vi selvfølgelig pyntet pepperkakene.Nå pynter jeg og Elida pepperkakehuset Bestepappa at laget og Axel har fått sin egen pepperkake-garasje som han pynter. Det er en veldig fin tradisjon vi har<3Jeg skal vise bilder av pepperkakehuset som er helt ferdig pyntet senere. Senere idag så kommer mamma og pappa og henter oss så kjører vi til Mimmi og Besten(besteforeldre-mamma sin side) der hvor vi skal spise og feire gebursdagen til Mimmi. Hvorfor gamle folk sier gebursdag og ikke bursdag er fordi se feirer ikke at det er kort tid til de dør men at den er lenge siden de ble født. Men nå må jeg nesten avslutte dette innlegget siden jeg må pynte ferdig pepperkakehuset. Det kommer ett nytt innlegg senere ikveld.

Har du pyntet pepperkakehus?

Tea Regine<3
Dagen min

Hei!
Nå greide jeg nettopp å slette innlegget jeg tenkte å legge ut.. Det er så irriterende når sånt skjer, jaja. Idag har jeg egentlig bare slappet og gått tur med mamma og Axel(lillebroren min). Isted så jeg og Axel på Jul i Svingen. Jeg elsker seriøst den serien, det er så koselig å se på! Det er liksom en tradisjon å se på det hver dag i desember. Jeg kommer aldri til å gå lei! Haha, nok om det:) Nå venter jeg på at vi skal spise. Vi skal ha taco, det føles ut som en evighet siden sist. Haha, jeg er skrubbsulten på middag! Ha det fint resten av kvelden! Jeg er så veldig takknemlig for dere som tar dere tid til å lese bloggen min! Det er bare å spre bloggen til de dere skjenner, haha<3
Ett gammelt bilde:)

Hva har du gjort idag da?

Tea Regine<3
Julesanger

Nå som det er desember tenkte jeg å dele min julesang liste på spotify. Disse sangene er så koselige å høre på! Man får vedlig fort julestemning av julesanger.

Også er det kanskje sånne sanger som man alltid har pleid å høre på og da er det ekstra fint å høre på!

https://play.spotify.com/user/tearegine/playlist/2OwhdSK7UQFFcrRJIVTkO8
Hva synes du om musikken?
Klar for å sove..

Hei! Jeg tenkte bare å blogge før jeg legger meg. Åå, tenk at det er desember! Det er helt uvirkelig! Jeg holder meg vanvittig til jul og til snøen legger seg! Det blir koos. Da skal jeg gå masse på ski, ake, lage snøhule og rett å slett kose meg<3 Vinteren er egentlig en veldig fin årstid men litt kaldt er det jo selvfølgelig da. Vi skal feire julaften hos Bestemamma og Bestepappa, altså foreldrene til pappa. Det gleder jeg meg til! Jeg lurer på hva jeg får til jul.., det blir spennende å se. Jeg får begynne å lage ønskelisten da. Forresten så var det veldig fint på det julemarkedet på søndag. Det var på Asker Museum.Hva du der kanskje? Når vi kom hjem fra Asker Museum så solgte jeg noen turn skraplodd. Haha, man må nemlig selle det! Jeg fikk solgt alle da.Men nå må jeg legge meg viss ikke blir jeg så gretten imorgen, og det vil jeg ikke ha noe av:D God natt, sov godt, drøm søtt<3

Gleder du deg til jul?

Tea Regine<3
1.Desember!

Hei og hopp!
Nå er jeg glad fordi det er 1.Desember! Jeg fikk noen sokker idag. Haha, det får man jo aldri nok av da:D Senere idag så skal vi på en juleutstilling. Kanskje jeg finner på ett eller annet med en venn også. Jeg tar det som det kommer. Tenk at det bare er 3 uker til julaften da! Det er helt sykt! Nå håper jeg egentlig bare på at det skal begynne å snø noe helt sykt!:D Jeg vil ha snøøø<3 Jaja, kommer sikkert snart<3 Dere får nyte dagen å slappe av da!
Dette er to bilder jeg tokk igår:

Hva skal du idag?
Hva fikk du i kalenderen?

Tea Regine<3
Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Juni 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits