Complete my day!

Hellu!

Jeg beklager virkelig dårlig blogging. Jeg har hatt så utrolig mye skolearbeid i det siste. Men jeg synes virkelig det er gøy å blogge, prøver å få til litt innleggg her og der.

Jeg blogger jo fordi jeg trenger å øve meg påå skrive, jeg synes det er gøy og fordi jeg liksom savner å blogge når jeg ikke har blogget på en stund. 

Nå lurer dere vel på hva som "complete mye day" ? Haha jeg fikk 6er på Geografi-prøven idag! Jeg fikk litt hjelp av Cecilie i helgen til å øve, så det viste jo resultater hehe. 

Nå skal jeg gjøre ferdig en norsk oppgave. Jeg skal skrive om Harry Potter serien. Presentasjoner skal vare i ca.2- minutter så kan ikke ha med all verdensting heller. Haha men viss det er noen som leser bloggen som er Harry Potter ekspert så si ifra;)

Tea Regine♥
Julesanger

Nå som det er desember tenkte jeg å dele min julesang liste på spotify. Disse sangene er så koselige å høre på! Man får vedlig fort julestemning av julesanger.

Også er det kanskje sånne sanger som man alltid har pleid å høre på og da er det ekstra fint å høre på!

https://play.spotify.com/user/tearegine/playlist/2OwhdSK7UQFFcrRJIVTkO8
Hva synes du om musikken?
Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Juni 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits